Kiegészítők

Hőmérést kínál az új Huawei Band 6 Pro okoskarkötő

A Magyarországon is elérhető Huawei Band 6 modell kapott Kínában egy új, Pro kiadást.

Az új Huawei Band 6 Pro okoskarkötő egyetlen, apró funkcióban tér el a hazánkban is elérhető “nem-Pro” verziótól, megkapta a Huawei Watch 3 sorozatból ismerős testhőmérséklet mérési funkciót. ennek segítségével képes csuklón mérni a hőmérsékletet és visszajelzést adni a felhasználónak.

Hőmérést kínál az új Huawei Band 6 Pro okoskarkötő

Hogy pontosan ez a funkció milyen módon hasznos, azt egyelőre nem igazán tudni, a Huawei már a Watch 3 széria kapcsán sem nagyon tudta megmagyarázni ennek előnyét. Kérdéses, hogy egy esetleges lázat milyen sikerességgel lehet detektálni, mérni csuklón megfelelően, illetve az óra nem is ad jelzést kiugró értékek esetén sem, ezáltal egyelőre egy nagyobb szoftveres frissítésre vár ez a funkció ahhoz, hogy legyen valamilyen hasznosabb értelme.

Hőmérést kínál az új Huawei Band 6 Pro okoskarkötő

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei Band 6 Pro egyébként maradt minden további funkciójában azonos elődjével, 1,47”-os AMOLED kijelzőt kapott, szilikon szíjat, egész napos SpO2 monitorozást, alvásmérést és pulzus követést.

Elsőnek Kínában lesz elérhető a Huawei Band 6 Pro karkötő, 449 jüanos áron (kb. 21 ezer forint), augusztus 20-tól szállítja azt a gyártó. Egyelőre az nem ismert, hogy a nemzetközi piacon megjelenik-e a kiegészítő.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával