Kiegészítők

Huawei Freebuds Lipstick: zenélő rúzs

A Huawei újabb fejest ugrott a divatvilágba, ezúttal egy “zenélő rúzs” debütált.

A Huawei Nova 9-es telefonnal párban debütált a Freebuds Lipstick, amely egy olyan headset, amely töltőtokja teljesen úgy néz ki, mintha egy rúzs volna.

Huawei Freebuds Lipstick: zenélő rúzs

A külső burkolat fényes, arany és fekete árnyalatú, kívülről megtévesztésig hasonlít egy rúzsra. Ha felnyitjuk, akkor a belül található piros apróságot nem az ajkakra kell tenni, hanem a fülbe dugni, hiszen itt két darab vörös színű fülhallgató pihen.

Gyakorlatilag egy Freebuds 4-et kapunk, annak képességeivel, mint a Bluetooth 5.2, a dupla eszköz támogatás, a viselés érzékelés, az open fit ANC és a teljes zajszűrés. Persze nem teljesen ugyan az, hiszen ez nem csak piros, hanem egy kifejezetten nőies töltőtokba került, ami ráadásul nagyon különleges is.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei Freebuds Lipstick: zenélő rúzs

A Huawei FreeBuds Lipstick várhatóan több piacon is megjelenik, viszonylag drágán. A bemutató szerint 249 euró lesz az ára (kb. 90 ezer forint), ami közel kétszer annyi, mint a sima Freebuds 4 modell. Azt egyelőre nem tudni, hogy Magyarországon megjelenik-e. A gyártó hazai képviselői azt mondták, hogy jelenleg még nem várható, de a jövőben nem kizárt, hogy bevezetésre kerül.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával