Hírek

Huawei MateStation X: már AiO PC is van a kínálatban

Immáron All-in-One PC-t is kínál a Huawei, hiszen bemutatkozott a MateStation X. Ez az első olyan asztali PC a gyártótól, amely egyesíti a kijelzőt és a számítógépet.

Huawei MateStation X: már AiO PC is van a kínálatban

Az új Huawei MateStation X-be 28,2”-os IPS kijelzőt kapott, ami 3:2 képarányú, 4K+ felbontású (3840×2560 képpont). Van DisplayHDR 400 támogatás, 1200:1 kontraszttal, 500 nites fényerővel. A hátoldalon egy speciális mechanika biztosítja a talphoz viszonyított döntést.

Az AiO PC 7 nm-es AMD Ryzen alapokra épül, kétféle konfigurációt kínál a Huawei. Az egyik a Ryzen 5 5600H CPU-val, 6 maggal, 3 GHz-es alap frekvenciával, 4,1 GHz-es maximális órajellel. Emellett van belőle Ryzen 7 5800H-val szerelt, erősebb kiadás is. Mind a két konfigurációba 16 GB DDR4 3200 MHz-es RAM és 512 GB M.2 2280 SSD került.

Huawei MateStation X: már AiO PC is van a kínálatban

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Nem csak a képi világra és a teljesítményre ment rá a Huawei, hanem a hangzásra is. Ebben a francia audio márka, a Devialet volt a segítségükre. A MateStation X két teljes tartományú hangszórót kapott 5 wattos teljesítménnyel és egy 10 wattos mélynyomót. Ezen kívül négy mikrofon biztosítja a videóhívások, vagy beszélgetések során a hangminőséget.

A MateStation X AiO PC 64 bites Windows 10 Home operációs rendszerrel érkezik a piacokra, Huawei Share, PC Manager, F10 One-Key Restore opciókkal, a dobozban lévő billentyűzet tartalmaz ujjlenyomat olvasót, amely egy gombnyomással nem csak a gépet kapcsolja be, de a felhasználói fiókot is hitelesíti. A csomag tartalma egy egér is.

Huawei MateStation X: már AiO PC is van a kínálatban

Adatkommunikációt tekintve van kétsávos WiFi 6 támogatás, Bluetooth 5.1. Ezen kívül két USB 3.2 gen 1 csatlakozó, illetve két USB-C port is.

Az új Huawei MateStation X AMD Ryzen R5-ös kiadása 9999 kínai jüanba (kb. 460 ezer forintba) kerül, az R7-es kiadás pedig 11 999 jüanba (kb. 553 ezer forintba). Egyelőre nem tudni, hogy Kínán kívül megjelenik-e ez a modell.

Debutült a Huawei Matebook 13s és 14s notebook

Debütált a Huawei MateStation B520 asztali PC

Androidos appokat futtathatnak a Huawei számítógépek

Több RAM-ot és háttértárat kapott a MatePad Pro 12.6

Huawei PixLab X1: multifunkciós nyomtató HarmonyOS-szel

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával