Hírek

Magyarországon a Huawei MateView monitor is

A Huawei egy újabb PC monitort dobott piacra Magyarországon, a prémium MateView modellt.

2021-ben először a 23,8”-os olcsóbb AD80-as modell került piacra, ezt pedig követte a soundbarral kiegészült, játékosoknak szánt 34”-os ívelt MateView GT típus. Így év végére pedig megérkezett a prémium Huawei MateView is.

Magyarországon a Huawei MateView monitor is

A 28,2”-os monitor egyik különlegessége (a sok közül), hogy 3:2-es képaránnyal rendelkezik, hasonlóan a prémium Matebook notebookokhoz. Az IPS panel 4K felbontású (3840×2560 képpont), 8 ms válaszidőt, 500 cd/m² fényességet, 1,07 milliárd színt és 60 Hz-es képfrissítést kínál. 

Kifejezetten jól felszerelt a MateView más téren is. Egyrészt USB Type-C-n keresztül tölthető, ehhez az a 135 wattos töltő jár a dobozban, amelyet az új Matebook 16 notebook is kapott. Azért kell neki ennyire nagy teljesítményű adapter, mert egy másik USB Type-C porton keresztül képes notebookot, vagy telefont tölteni, akár 65 wattos teljesítménnyel. Videójelhez kapott HDMI 2.0-t, mini DisplayPort 1.2-t, valamint természetesen az USB-C is jó erre a célra. Van beépítve két darab 5 wattos hangszóró,, illetve kapott 3,5 mm jack kombó csatlakozót is. 

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Igazán említésre méltó, hogy rendelkezik Bluetooth 5.1 és 802.11ac WiFi támogatással is, ami monitorokra kevésbé jellemző. Ezeket azért kapta meg, mert a segítségével a Huawei telefonok képernyője megosztható vezeték nélkül és azok desktop módjával kihasználható a MateView monitor.

Magyarországon a Huawei MateView monitor is

A Huawei kifejezetten ajánlja többek között képszerkesztésre is a MateView monitort, de számos más területen jól teljesíthet. Az ára 230 ezer forint 2 év jótállással, a dobozban pedig megtalálható a már említett 135 wattos adapter, egy USB-C kábel és egy DisplayPort kábel is.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával