Kiegészítők

Huawei P30 gyári tokok

Az új Huawei P30 hazai megjelenését követően debütált hozzá a széles tok kínálat is, amely rendkívül színesre sikeredett.

Huawei P30 Protective Cover

Ez egy teljesen átlátszó, puha szilikon tok, mondhatnánk azt is, hogy pont olyan, amely akár a dobozban is lehetne, azonban mint ismert, hazánkban a Huawei P30 doboza nem tartalmaz tokot. A külön megvásárolható tok arányaiban véve nem olcsó, kb. 3-4 ezer forint, cserébe megóvja a készüléket a karcolásoktól és megtartja a főbb dizájnelemeket.

Huawei P30 Clear Case

Az átlátszó Clear Case tokokra különböző mintázatok kerültek, amelyek a hátlapi üveg dizájnt egészítik ki látványosan. Az absztrakt figurákon kívül van olyan, amelyen felirat is van, illetve állatost is készít a Huawei.

Huawei P30 PU Case

A PU Case a hátlapot és az oldalós keretet védi a P30 esetén kifejezetten stílusos módban. A fekete színű kiadás hátlapja karbonhatású mintázatot kapott, míg a világos verzió szövethatású borítással van ellátva.

Huawei P30 Silicone Car Case

Bár név alapján szilikon tok, azonban nem az a hagyományos TPU megoldásról van szó, hanem egy annál sokkal inkább minőségi megoldásról. A hátlapot védő tok külső borítása picit tapadós szilikon felületet kapott, míg a belső rész bőrhatással lett ellátva, hogy a készüléket is védje. A tok fekete mellett elérhető kék, világoskék, sárga, piros és rózsaszín árnyalatban is, hogy mindenki megtalálja a számára tetsző kiadást a P30 modellhez.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a Huawei közösség csoportunkba a szakmai segítségért!

A tok tartalmaz egy fémlapot belül, így az kompatibilis a Huawei AF13-as gyári mágneses autós tartóval, ahhoz tehát ideális választás lehet a megvásárlása.

Huawei P30 Wallet Cover

Egy bőrhatású borítással rendelkező tokot kapunk a P30 telefonhoz, amely flipje teljesen beborítja a kijelzőt és nincs rajta kivágás, helyette a belső felületen található meg két kártyatartó rekesz, ahova például névjegykártyát lehet helyezni. Ezt fekete mellett khaki és rózsaszín árnyalatban is elérhetővé teszi a Huawei.

Huawei P30 Smart View Flip Cover

Ez az úgynevezett ablakos, vagy okostok, amely előlapi flipjén egy nagyméretű, függőleges átlátszó felület van, ezen keresztül különböző információt tud megjeleníteni a telefon lecsukott állapotban is, így láthatjuk az időt, dátumot, lépésszámot és egyes értesítéseket is, de használható a zenelejátszó vezérlésére és hívás felvételre is.

Huawei P30 Wireless Charging Case

Ez a speciális hátlapvédő tok extra funkcióval is ellátja a készüléket, ugyanis a segítéségve a Huawei P30 képes a vezeték nélküli gyorstöltésre a gyári Huawei CP60-as 15 wattos töltővel. Fontos, hogy nem veszítjük el vele az USB-C csatlakozást sem, ugyanis a tok ezt is tartalmazza. A fekete-kék és fekete-narancs árnyalatban érkezik Magyarországra, az ára viszont kiemelkedően magas.

További Huawei P30 tokokért kattints ide!

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker