Kiegészítők

Huawei P30 gyári tokok

Az új Huawei P30 hazai megjelenését követően debütált hozzá a széles tok kínálat is, amely rendkívül színesre sikeredett.

Huawei P30 Protective Cover

Ez egy teljesen átlátszó, puha szilikon tok, mondhatnánk azt is, hogy pont olyan, amely akár a dobozban is lehetne, azonban mint ismert, hazánkban a Huawei P30 doboza nem tartalmaz tokot. A külön megvásárolható tok arányaiban véve nem olcsó, kb. 3-4 ezer forint, cserébe megóvja a készüléket a karcolásoktól és megtartja a főbb dizájnelemeket.

Huawei P30 Clear Case

Az átlátszó Clear Case tokokra különböző mintázatok kerültek, amelyek a hátlapi üveg dizájnt egészítik ki látványosan. Az absztrakt figurákon kívül van olyan, amelyen felirat is van, illetve állatost is készít a Huawei.

Huawei P30 PU Case

A PU Case a hátlapot és az oldalós keretet védi a P30 esetén kifejezetten stílusos módban. A fekete színű kiadás hátlapja karbonhatású mintázatot kapott, míg a világos verzió szövethatású borítással van ellátva.

Huawei P30 Silicone Car Case

Bár név alapján szilikon tok, azonban nem az a hagyományos TPU megoldásról van szó, hanem egy annál sokkal inkább minőségi megoldásról. A hátlapot védő tok külső borítása picit tapadós szilikon felületet kapott, míg a belső rész bőrhatással lett ellátva, hogy a készüléket is védje. A tok fekete mellett elérhető kék, világoskék, sárga, piros és rózsaszín árnyalatban is, hogy mindenki megtalálja a számára tetsző kiadást a P30 modellhez.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A tok tartalmaz egy fémlapot belül, így az kompatibilis a Huawei AF13-as gyári mágneses autós tartóval, ahhoz tehát ideális választás lehet a megvásárlása.

Huawei P30 Wallet Cover

Egy bőrhatású borítással rendelkező tokot kapunk a P30 telefonhoz, amely flipje teljesen beborítja a kijelzőt és nincs rajta kivágás, helyette a belső felületen található meg két kártyatartó rekesz, ahova például névjegykártyát lehet helyezni. Ezt fekete mellett khaki és rózsaszín árnyalatban is elérhetővé teszi a Huawei.

Huawei P30 Smart View Flip Cover

Ez az úgynevezett ablakos, vagy okostok, amely előlapi flipjén egy nagyméretű, függőleges átlátszó felület van, ezen keresztül különböző információt tud megjeleníteni a telefon lecsukott állapotban is, így láthatjuk az időt, dátumot, lépésszámot és egyes értesítéseket is, de használható a zenelejátszó vezérlésére és hívás felvételre is.

Huawei P30 Wireless Charging Case

Ez a speciális hátlapvédő tok extra funkcióval is ellátja a készüléket, ugyanis a segítéségve a Huawei P30 képes a vezeték nélküli gyorstöltésre a gyári Huawei CP60-as 15 wattos töltővel. Fontos, hogy nem veszítjük el vele az USB-C csatlakozást sem, ugyanis a tok ezt is tartalmazza. A fekete-kék és fekete-narancs árnyalatban érkezik Magyarországra, az ára viszont kiemelkedően magas.

További Huawei P30 tokokért kattints ide!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával