Kiegészítők

Huawei P50 Pro tokok bukkantak fel

Bár a Huawei egyelőre nem jelentett be semmit sem a P40 széria utódjáról, az új okostelefonokhoz már felbukkantak a tokok.

Az elmúlt hetekben megjelent pár kiszivárgott vázlatkép arról, hogy milyen lehet állítólag a Huawei P50 és P50 Pro okostelefon. Ezeken valóban ÓRIÁSI kamera sziget látható, amely közel a telefon hátlapjának ötödét fedné. A különböző kiszivárogtatások többféle megoldást is megjelenítettek, volt ahol két hatalmas kameralencse volt csak látható és volt, ahol a két körben két-két kamera jelent meg.

Bár végleges dizájnt továbbra sem ismerünk, de az AliExpress kínálatában már most többféle tokot lehet rendelni a Huawei P50 és P50 Pro modellhez.

Az ONM nevű márka átlátszó szilikontokot kínál, ami 2 dollár sincs szállítással együtt, a P50 és a P50 Pro modellre is találni opciót. Azt, hogy a kamera végül hogyan fog kinézni, talán mindegy is, azt úgysem ezekből fogjuk tudni megállapítani – csak az biztos, hogy ezeken a tokokon is hatalmas hátlapi kivágás látható. Ami további érdekesség, hogy alul a hangszórónak és az USB-C csatlakozónak van kivágás, felül viszont négy helyen is ki van vágva a szilikon. A két szélen lévő kisebb kör talán dupla mikrofonra utal, míg a nagyobb kör az infra portra, illetve a negyedik, szélesebb kivágás egy felső hangszóróra, hogy sztereóként szóljon a készülék, hasonlóan, mint a Huawei Mate40 Pro.

Huawei P50 Pro tokok bukkantak fel

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A KDTONG által kínált kinyitható flip tok is hasonló megerősítéssel szolgál a P50 Pro dizájnt tekintve, hiszen ezen is ugyan olyan óriási hátlapi kamera kivágás látható, valamint felül négy különböző kivágás található a különböző mikrofonoknak, hangszórónak és infrának.

Az elmúlt években is rendre árulkodtak a kialakításról a különböző tokgyártók, hiszen a P40 Pro, a P30 Pro tokjai is hamarabb felbukkantak, mint maga a készülék.

Valószínűleg valóban egy nagy hátlapi kamera kivágást kapunk majd a Huawei P50 és a P50 Pro modellek esetén, illetve valóban ezekhez készültek már a kapható tokok. Persze az kérdéses, hogy a végső forma és látványvilág milyen lesz, az előző években is pozitív csalódást tudott okozni a Huawei a kiszivárgott és a végleges dizájn közötti különbséggel.

Ilyen a barcelonai AliExpress Plaza

Ilyenek a MagSafe kiegészítők Huawei telefonokra

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával