Hírek

Huawei Watch 2 ár és megjelenés Magyarországon

Már Magyarországon is megjelent az új Huawei Watch 2, a vállalat második generációs Android Wear rendszerre épülő okosórája.

Huawei Watch 2

WiFi és LTE kivitelben is választhatjuk a Watch W2-t, amely az elődjéhez képest sportosabb kinézetet kapott. Az első Huawei Watch elegáns kivételével hódított, többféle színű és kivitelű háza volt, azonban a Huawei úgy látta, hogy a felhasználók nagyrésze a sportosabb órákat szeretné, ezért készült ilyen kivitel a Huawei Watch 2-ből.

Az okosóra 1,2”-os körlap alakú AMOLED kijelzőt kapott, amely 390×390 képpont felbontású és Corning Gorilla Glass üveggel van borítva. A borítás alatt a Qualcomm Snapdragon Wear 2100-as, okosórákhoz fejlesztett processzor található meg, ami 768 MB RAM-mal és 4 GB beépített háttértárral van kiegészítve az Android Wear 2.0 operációs rendszer futtatásához.

A Huawei Watch 2 támogatja a Bluetooth 4.1-et, illetve a WiFi-t (2,4 GHz, 802.11b/g/n), van NFC, illetve a beépített akkumulátora 420 mAh kapacitással rendelkezik. A 4G LTE kivitel opcionális.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A vízálló (IP68) kivitelű okosóra kétféle kivitelben került Magyarországra, a WiFi kiadás 119 900 forintba kerül, míg az LTE-s verzió 129 900 forint, azaz minimális felárat kell fizetni a mobilhálózat-kezelésre képes kiadásért. A Huawei Watch 2 Carbon Black gumi szíjjal lett ellátva.

Kapcsolódó cikkek

Hírek

Huawei Watch 2 ár és megjelenés Magyarországon

Már Magyarországon is megjelent az új Huawei Watch 2, a vállalat második generációs Android Wear rendszerre épülő okosórája.Bővebben »

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával