Hírek

Itt az újabb Huawei Mate 10 Pro klón telefon

Korábban két Mate 10 Pro másolatról is beszámoltunk, most itt a harmadik.

Itt az újabb Huawei Mate 10 Pro klón telefon

Ezúttal egy kínai vállalat nem csak a Mate 10 Prót igyekezett lemásolni, hanem a Huawei névre is erősen próbált utalni. A Huawo nevet választva hasonlít az eredeti brandre az elnevezés. Bár ettől még el is tekinthetnénk, az MWC 2018-on lévő standon  azért nehéz lett volna tagadni, hogy a Mate 10 Pro dizájnját koppintják, főleg azért, mert még a sajtóképeket is igyekeztek lemásolni.

Itt az újabb Huawei Mate 10 Pro klón telefon

A rendkívül trendinek hangzó “Huawo 6081” néven ellátott telefon is 6”-os FHD+ kijelzőt kapott, igaz csak IPS panellel. A középkategóriás MediaTek MT6750T teljesítménye meg sem közelíti a Kirin 970-ét, ahogyan a 3200 mAh kapacitású akkumulátor is elmarad az eredetitől. A másolás során próbálták a kamera rendszert is másolni, igaz nem tudni pontosan, hogy a dupla kamera hogyan működik, mivel a “hivatalos” adatlap szerint csak 13 megapixeles kamera van, szóval nem tudni, hogy a második kamera milyen képességekkel és funkciókkal rendelkezik.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Itt az újabb Huawei Mate 10 Pro klón telefon

A Huawo Mate 10 Pro másolatának egyetlen olyan tulajdonsága van,a melyet az eredeti Huawei nem tud, de egyeseknek hiányozhat, az a vezeték nélküli töltés lehetősége. Bár írtunk már róla, nem véletlen, hogy nincs Qi töltés a Huawei telefonokban, ennek a legfőbb oka, hogy az nagyon lassú, szemben a SuperCharge töltéssel.

Túl sok sikert nem jósolunk a Huawo 6081-nek, valószínűleg Európába sem fog eljutni, maximum a kínai webshopokon keresztül. Azért érdemes figyelni használt készülék vásárlásakor, korábban próbáltak már Huawei P9 klónnal átverni embereket Magyarországon.

A tartozékok esetén is érdemes résen lenni, itt egy egyszerű módszerrel megállapítható, hogy eredeti Huawei tartozékról van-e szó.

Forrás
Anandtech.hu

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával