Hírek

Itt az első hivatalos videó a P30 szériáról

A Huawei egy sejtető, rövid videón is megmutatta a P30 széria egy tagját két héttel a bemutató előtt.

A teaser kampány részekésznt látszik a Huawei több felületén is egy telefon előbb oldalról, majd kb. 60 fokos szögben oldalról.

Itt az első hivatalos videó a P30 szériáról

Amit a videóból meg lehet állapítani, hogy az oldalsó élen egy kékes-zöldes és lilás árnyalat fedezhető fel, amely egy teljesen új árnyalatot jelenthet a P30 sorozat számára. 2018-ban a Huawei P20 Próval debütált az alkonyatlila szín, amely óriási siker lett, azóta többféle árnyalattal folytatta ezt a megoldást a Huawei, illetve jól mutatja az innovatív mivoltát azt, hogy azóta a konkurens gyártók, a Samsung, a Xiaomi és több más is felhasználta ezt a megoldást.

Itt az első hivatalos videó a P30 szériáról

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A promó videón szemből is megmutatkozik egy készülék. Túl sok minden ezen nem látszik, ami viszont igen, az az ívelt kijelző, ugyan úgy, mint a Mate 20 Pro esetében is, ami valószínűleg azt jelenti, hogy a P30 sorozatból legalább egy modell valószínűleg majd olyan OLED kijelzőt kap, amely két oldalán lekerekített lesz.

A Huawei P30 sorozat 2019. március 26-án, Párizsban debütál, a HuaweiBlog is ott lesz a bemutatón, így érdemes követni oldalunkat a legfrissebb információkért.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával