Hírek

Jön a Huawei gaming telefon

Az elmúlt időszakban sokat hallottunk arról, hogy a Huawei az AI-ra és a fotózásra fókuszál. A jövőben azonban a gaming is egyre nagyobb hangsúlyt kap majd.

Jim Xu, a Huawei fogyasztói üzletágának elnöke beszélt arról egy interjúben, hogy a Huawei is dolgozik egy játékosoknak szánt okostelefonon, amely 2018 második felében kerülhet piacra, azaz még idén megérkezik.

Jön a Huawei gaming telefon

Ha a tényeket nézzük, a gaming kategória egyre inkább feltörekvő. Előbb a PC iparág fordított nagy hangsúlyt rá, most pedig a mobilos ágazat is. Ha a konkurenseket nézzük, ott van például az ASUS ROG Phone, vagy a Razer Phone, amelyek kifejezetten játékosok számára lettek készítve. A Huawei jelenleg a GPU Turbót tudja felmutatni, mint gaming funkció. Ezt ráadásul elég sok Huawei és Honor telefon megkapja majd. Itt található a lista, hogy mikor és mely Huawei-ek kapnak GPU Turbo funkciót, míg a Honor információk itt találhatók.

Honor 10 GPU Turbo

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a Huawei közösség csoportunkba a szakmai segítségért!

Egy kifejezetten játékosok számára készülő Huawei okostelefon is érkezik tehát idén. A leányvállalat, a Honor már bemutatott ilyet, az ázsiai piacra szánt Honor Play-ről van szó, amely alacsony áron kínál erős hardvert a játékosoknak és persze a GPU Turbót. A kérdés az, hogy a Huawei milyen irányból fogja majd meg a gaming telefonok piacát. Ami biztos, hogy a speciális kialakítás, az extra gaming tartozékok varázsolhatják igazán játékossá a telefont, ráadásul ezzel a gyártó is jobban jár anyagilag.

Honor Play: erős hardver, alacsony árazás

Hogy milyen lesz a Huawei első gaming okostelefonja, azt hamarosan megtudjuk. Lehet, hogy már az IFA 2018 újdonsága lesz ez?

Source
Gadgetmach.com

Related Articles

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker