Hírek

Jön a Huawei gaming telefon

Az elmúlt időszakban sokat hallottunk arról, hogy a Huawei az AI-ra és a fotózásra fókuszál. A jövőben azonban a gaming is egyre nagyobb hangsúlyt kap majd.

Jim Xu, a Huawei fogyasztói üzletágának elnöke beszélt arról egy interjúben, hogy a Huawei is dolgozik egy játékosoknak szánt okostelefonon, amely 2018 második felében kerülhet piacra, azaz még idén megérkezik.

Jön a Huawei gaming telefon

Ha a tényeket nézzük, a gaming kategória egyre inkább feltörekvő. Előbb a PC iparág fordított nagy hangsúlyt rá, most pedig a mobilos ágazat is. Ha a konkurenseket nézzük, ott van például az ASUS ROG Phone, vagy a Razer Phone, amelyek kifejezetten játékosok számára lettek készítve. A Huawei jelenleg a GPU Turbót tudja felmutatni, mint gaming funkció. Ezt ráadásul elég sok Huawei és Honor telefon megkapja majd. Itt található a lista, hogy mikor és mely Huawei-ek kapnak GPU Turbo funkciót, míg a Honor információk itt találhatók.

Honor 10 GPU Turbo

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Egy kifejezetten játékosok számára készülő Huawei okostelefon is érkezik tehát idén. A leányvállalat, a Honor már bemutatott ilyet, az ázsiai piacra szánt Honor Play-ről van szó, amely alacsony áron kínál erős hardvert a játékosoknak és persze a GPU Turbót. A kérdés az, hogy a Huawei milyen irányból fogja majd meg a gaming telefonok piacát. Ami biztos, hogy a speciális kialakítás, az extra gaming tartozékok varázsolhatják igazán játékossá a telefont, ráadásul ezzel a gyártó is jobban jár anyagilag.

Honor Play: erős hardver, alacsony árazás

Hogy milyen lesz a Huawei első gaming okostelefonja, azt hamarosan megtudjuk. Lehet, hogy már az IFA 2018 újdonsága lesz ez?

Forrás
Gadgetmach.com

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával