Hírek

Kínán kívül is megjelenik a Huawei Vision S tévé család

Immáron Kínán kívül is piacra kerülhet a Huawei okostévé sorozata, amely HarmonyOS-t futtat.

A Huawei Vision S sorozatú tévéi Malajziában lesznek elérhetők elsőként Kínán kívül, ebből a szempontból pedig a távol-keleti ország többször volt már első piacos, hiszen például a Huawei PC-i is itt debütáltak a global piacon.

Kínán kívül is megjelenik a Huawei Vision S tévé család

A maláj Huawei üzletekben a Vision S két verziója, az 55 és a 65 hüvelykes mérettel ellátott modellek kerülnek bevezetésre.  A nagyobbik 65”-os modellre május 3-tól 12-ig futtat előrendelői kampányt a Huawei. A készülék ára 3999 maláj ringgit, ami kb. 293 ezer forintnak felel meg. Ennyi pénzért az első vásárlók a tévé mellé kapnak egy Huawei AX3 Quad Core routert és egy FreeLace Pro headsetet is ajándékba. Az 55”-os Vision S ára 2999 maláj ringgit, azaz kb. 219 ezer forint, itt fizikai ajándék nem jár, az első vásárlók kb. 15 ezer ft-nek megfelelő árkedvezményt és egy médiaelőfizetés csomagot kapnak mellé.

A Huawei Vision S tévék 120 Hz-es képfrissítést kínálnak, 4 hangszórós Huawei Sound hangzást, a Huawei HarmonyOS ökoszisztémán belül elérhető a Huawei Share tartalommegosztás, illetve a MeeTime videóhívási szolgáltatás, ez utóbbihoz a tévé tetején található a 13 megapixeles kamera.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Azt egyelőre nehéz megtippelni, hogy Európába mikor érkezhet el a Huawei tévé sorozata. Az viszont biztos, hogy a bevezetésnek elengedhetetlen része, hogy elérhetők legyenek a régiónkban használt és kedvelt szolgáltatások alkalmazásai, mint például a Netflix, vagy a HBO Go, Disney+.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával