Hírek

Külsőre is változott a Huawei Mate X

Korábban írtunk arról, hogy a kínai megjelenés előtt módosulhatott a Huawei Mate X okostelefon specifikációja, de külső változások is lehetnek rajta.

Kezünkben a Huawei Mate X (fotók és videó)

A Weibo-n tűnt fel több kép Richard Yu-ról, amint a Huawei Mate X-et használja egy reptéren. Ezek egyikén kinyitott állapotban az összehajtható kijelzős okostelefon hátlapja is látszik, amelyen több változás is észlelhető az eredetileg bemutatott modellhez képest.

A legszembetűnőbb különbség a nyitó mechanikát vezérlő gomb. Ez egy vékony, fémhatású, recézett gomb volt az MWC 2019-en bemutatott Huawei Mate X-en, a Richard Yu által használt modellen azonban egy okkal nagyobb területű, lekerekített fényes gomb látható, egy piros csíkkal.

A Huawei Mate X átalakulása

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Ezen kívül a kameralencsék is másabb dizájnt kaptak kicsit, sokkal jobban látható egy negyedik lencse, amely valószínűleg valamilyen szenzor, vagy egy ToF.

A Mate X megkapta az 5G CE tanúsítványt

A Huawei Mate X várhatóan július végén, augusztus elején jelenhet meg Kínában, a nemzetközi premier egyelőre nem ismert, de valószínűleg ősszel kerülhet sor rá.

Forrás
Weibo

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával