Kiegészítők

Szörnyű lett a Love Mei Mate 20 Pro tokja

Évek óta ismert a piacon a Love Mei nevű gyártó a robosztus, ütés- és vízálló tokjaival, amelyet már a Huawei Mate 20 Pro modellre is kínál.

A Love Mei ellenálló tokjai egyáltalán nem olcsók, cserébe azonban extrém ellenállóságot ígérnek, amely jól is jöhet az aktív életet élőknek.

Szörnyű lett a Love Mei Mate 20 Pro tokja

Bár a kínai gyártó termékeit sokan szeretik, ezúttal a Mate 20 Pro tokja esetében azt javasoljuk, hogy ne vásároljátok meg, az ugyanis a képek alapján több konstrukciós problémával is rendelkezik, amely akadályozhatja a használatot.

Arról már írtunk korábban, hogy a fém tartalmű tokok problémát okozhatnak a telefonok vezeték nélküli kapcsolatainak működésében, ez így van a Mate 20 Pro és a Love Mei tok esetében is, hiszen a tok kerete fém.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Szörnyű lett a Love Mei Mate 20 Pro tokja

Ahogyan a képeken látható, a tok alján, a kijelző alatt kapott helyet oldalt két hangszóró rács, amely a készülék aljáról volna hivatott kivezetni a hangot, mindeközben pedig az USB-C csatlakozó eltakarásra kerül. Ezzel az a probléma, hogy a Mate 20 Pro esetén az alsó hangszóró az USB-C porton belül van, ezáltal ezt a részt teljesen eltakarja a tok, szóval rosszabbul fog szólni a telefon.

Szörnyű lett a Love Mei Mate 20 Pro tokja

A hátlapon a kamera szigetet nem egyben, az ikonikus négyszögletes dizájnnal vágták körbe, hanem kizárólag a kamerák és a vaku lencséit szabták ki körökkel. Bár így a kamera részben működni fog, azonban a képminőség és a felhasználói élmény komoly csorbát szenved, ugyanis a kamera szigeten további érzékelők és szenzorok vannak, amelyek részt vesznek a képalkotás során és ezeket is letakarja a tok.

Sajnos ezúttal a Love Mei tokját egyáltalán nem tudjuk megvásárlásra ajánlani, sőt elrettentenénk tőle mindenkit, mivel amennyi extra védelmet tudna adni, annyit, vagy még többet is ront az amúgy nagyszerű Mate 20 Pro képességein.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával