Frissítés

Már 80 millió Huawei frissült EMUI 9-re

A Huawei bejelentése alapján már 80 millió felhasználó okostelefonját frissítette az Android 9.0 Pie-re épülő EMUI 9-es szoftverre, hamarosan pedig újabb mérföldkövet érhet el ez a szám.

EMUI 9.0

A Huawei Mate 20 szériával startolt az EMUI 9.0 felület, amely már a 9.1-es verziószámnál tart a P30 szérián. Az Android 9.0 Pie frissítésekkel egyre több Huawei telefon kapja meg a 9-es sorozatú kiadást a vállalat felhasználói felületéből. Már most 80 millió felhasználónál jár azok száma, akik frissítés formájában kapták meg az új verziót, azonban a bejelentés szerint 2019 első félévének végére, azaz még júniusban elérheti ez a szám a 100 milliót.

A Huawei egyik vezetője még januárban mondta el, hogy 2018 végére 23 különböző modellre, összesen 6 millió készülékre tették elérhetővé az EMUI 9-et, ehhez képest fél év alatt igen szépen felduzzasztotta ezt a számot a vállalat.

Az EMUI 9 szoftver frissítésként már elérhető a Mate 10 szérián, a Mate 9 szérián, a Mate RS-en, a Mate 20 Lite-on, a P20 szérián, a P10 szérián és a Nova 3 szérián is. Az, hogy az eddigi frissítések számát 25%-kal növelné meg a Huawei június végére, újabb frissítések kiadását sejteti.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Készülékek, amelyek már frissülnek Magyarországon:

Mikor kap EMUI 9 és Android 9.0 Pie frissítést a telefonom?

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával