Hírek

Megjelent a Huawei Mate 20 X 5G Svájcban

Svájcban startolt el Európa első 5G hálózata a Sunrise operátor által és itt érhető el először a Huawei Mate 20 X 5G okostelefon.

Megjelent a Huawei Mate 20 X 5G Svájcban

A szolgáltató bejelentése szerint május 2-től vásárolható meg a Huawei Mate 20 X 5G kiadása, ezzel a világon itt kapható először a 7,2”-os gamer telefon 5G-s kiadása. Az ára 997 svájci frank, azaz kb. 284 ezer forint, amely ráadásul nem is olyan kiemelkedően magas ár.

A Sunrise áprilisban elindított 5G-s hálózata 150 svájci városban, vagy népszerűbb ponton kínál lefedettséget a felhasználóknak és május elejétől már a Huawei szupergyors 5G-s okostelefonja is elérhető hozzá. A vállalat bejelentette azt is, hogy tovább bővíti a hálózatát és várhatóan az év végére országszerte elérhető lesz az 5G, ennek fejlesztését pedig egy lefedettség figyelő térképen is lehet majd követni.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a Huawei közösség csoportunkba a szakmai segítségért!

A 2018 októberében bejelentett Mate 20 X egy játékosok igényeire szabott okostelefon, amely 7,2″-os FullHD kijelzőt kapott, alatta a Kirin 980 SoC található meg, illetve egy speciális hűtési megoldás, amely játék közben sem engedi túlmelegedni a telefont. A készülék 5G-s kiadása megkapta a Huawei Balong 5000 modemét, illetve 4200 mAh kapacitású akkumulátort, ami 40 wattos SuperCharge segítségével tölthető fel gyorsan.

Source
Sunrise

Related Articles

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker