Hírek

Megjelent a Huawei Mate 20 X 5G Svájcban

Svájcban startolt el Európa első 5G hálózata a Sunrise operátor által és itt érhető el először a Huawei Mate 20 X 5G okostelefon.

Megjelent a Huawei Mate 20 X 5G Svájcban

A szolgáltató bejelentése szerint május 2-től vásárolható meg a Huawei Mate 20 X 5G kiadása, ezzel a világon itt kapható először a 7,2”-os gamer telefon 5G-s kiadása. Az ára 997 svájci frank, azaz kb. 284 ezer forint, amely ráadásul nem is olyan kiemelkedően magas ár.

A Sunrise áprilisban elindított 5G-s hálózata 150 svájci városban, vagy népszerűbb ponton kínál lefedettséget a felhasználóknak és május elejétől már a Huawei szupergyors 5G-s okostelefonja is elérhető hozzá. A vállalat bejelentette azt is, hogy tovább bővíti a hálózatát és várhatóan az év végére országszerte elérhető lesz az 5G, ennek fejlesztését pedig egy lefedettség figyelő térképen is lehet majd követni.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A 2018 októberében bejelentett Mate 20 X egy játékosok igényeire szabott okostelefon, amely 7,2″-os FullHD kijelzőt kapott, alatta a Kirin 980 SoC található meg, illetve egy speciális hűtési megoldás, amely játék közben sem engedi túlmelegedni a telefont. A készülék 5G-s kiadása megkapta a Huawei Balong 5000 modemét, illetve 4200 mAh kapacitású akkumulátort, ami 40 wattos SuperCharge segítségével tölthető fel gyorsan.

Forrás
Sunrise

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával