Kiegészítők

Debütált a Huawei Freebuds 4 headset

A Huawei All Scenario Smart Life Product Launch Conference kínai rendezvényen debütált a Huawei Freebuds 4, a legújabb TWS headsete a vállalatnak.

A Freebuds 4 érkezése azért sem volt meglepő, mert tavasz óta többek között Magyarországon is elérhető a Freebuds 4i verzió, így azért adta magát, hogy csak lesz Freebuds 4 is – ez most bejelentésre is került, egyelőre csak a kínai piacra.

Debütált a Huawei Freebuds 4 headset

A Huawei Freebuds 4 az elődjéhez képest továbbfejlesztett aktív zajszűrési technológiát kapott, amely még jobb minőségben képes kiszűrni a környező zajokat. 

Új félig-zárt szélálló dizájn és az iparág első félig nyitott adaptív zajcsökkentő technológiája került bele, ezredmásodperc szintű hanghullám-érzékelési sebességgel, illetve 16 különböző hallójárat-alkalmazkodási paraméterkészlettel. 

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Debütált a Huawei Freebuds 4 headset

A több eszközös csatlakoztathatóságon túl van nagyfelbontású hangfelvétel lehetőség,  48 Khz-es mintavételi frekvencia, illetve AI zajcsökkentés. Az audió késleltetés 90 ms, ami 50%-kal alacsonyabb, mint a Freebuds 3 esetén volt. 

A Freebuds 4 adaptív zajcsökkentő megoldása optimalizálja a hallójárathoz a hangot. Az open-fit headsetek között iparági vezetőként akár 25 dB-vel is képes csökkenteni a környezeti zajokat.

A fülhallgatók 4,1 gramm tömegűek, a dizájn nagyban hasonlít az elődre. A töltőtök maradt körkörös kialakítású, de kisebb lett, mint a Freebuds 3 esetében. Továbbra is van USB-C és Qi vezeték nélküli töltési lehetőség. A Freebuds 4 Bluetooth 5.2 audio csatlakozási lehetőséget kapott.

Debütált a Huawei Freebuds 4 headset

A töltőbox 30 percnyi töltésével összesen 14 óra zenelejátszás érhető el. Ha a fülhallgatót nézzük, 15 perc töltés után 2,5 óra zenelejátszás érhető máris el.

A Huawei Freebuds 4 fehér, ezüst és piros színben jelenik meg júniustól Kínában, 999 jüanos áron (kb. 45 ezer forint). Nemzetközi megjelenéssel kapcsolatban nincs még információ.

Huawei Freebuds headsetek – melyiket válasszam?

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával