Hírek

Drága ajándék járhat a Huawei P30 széria mellé

A Huawei P30 széria mellé is bőkezűen ajándékozhat a gyártó az első vásárlóknak.

Új kedvcsináló a közelgő Huawei P30 szériához

Bár a Huawei P30 széria bemutatója csak március 26-án lesz, a lengyel viszonteladók máris gyűjtik az érdeklődőket előregisztrációban, amelyből az is kiderül, hogy kétféle ajándékcsomag járhat az új modellek mellé.

A feliratkozói oldalon látható a telefon vászonszerű lepellel borított sziluettje, amelyen feltűnik a függőleges kamera elrendezés is. Mellette pedig az látható, hogy ajándékként egy okosóra, vagy egy okosóra és egy vezeték nélküli töltő járhat majd a készülék mellé.

Drága ajándék járhat a Huawei P30 széria mellé

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Bár egyelőre sem a modellek, sem az ajándékok nincsenek megerősítve, azt sejtjük, hogy a Huawei P30 vásárlók egy Huawei Watch GT-t kaphatnak Lengyelországban, míg a Huawei P30 Pro vásárlók a sportróra mellé egy Huawei CP60-as vezeték nélküli gyorstöltőt is kaphatnak, ez utóbbi megerősíteni látszik, hogy az új csúcsmodell is támogathatja majd a vezeték nélküli töltést, mint a Mate 20 Pro.

A Huawei P30 széria bemutatója Párizsban, március 26-án lesz, amin a HuaweiBlog is résztvesz. Valószínűleg ekkor minden részlet kiderül, ahogy az is, hogy mikor kezdődik az értékesítése a 2019-es csúcsmodellnek.

Forrás
X-kom.pl

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával