Tippek-trükkök

Huawei FreeBuds Pro: kiváló hangzás Androidon és iOS-en egyaránt

A Huawei FreeBuds Pro a világ első intelligens, dinamikus zajcsökkentéssel ellátott TWS headsete. Jó tudni, hogy a felsőkategóriás TVS modell nem csak Huawei készülékekkel használható.

A Huawei FreeBuds Pro még komolyabb zajszűrést kínál

A Huawei Freebuds Pro a Huawei eszközök mellett teljeskörűen támogatott iOS-es és egyéb androidos okostelefonon, sőt, akár okosórán, tableten, vagy Windows PC-n is. A párosítás egyszerű, ráadásul az extra funkciók is elérhetők nem Huawei eszközökön.

Fedezd fel az új hangminőséget!

A Huawei FreeBuds Pro új minőségi szintet teremt a zene hallgatásában és a hangtartalom átkódolásában is. Ehhez a világ első, intelligens, dinamikus zajcsökkentését használja.

A headset képes akár 40 dB szintig zajcsökkenteni, 3 különböző, dinamikus móddal. Gyakran éri az a kritika az ANC-s headseteket, hogy teljesen kizárják a környezet zaját és ezzel balesetveszélyes a használatuk. A Huawei ezt is megoldotta, az “Éberség” üzemmód úgy szűri a környező zajokat, hogy közben a fontosabbakat beengedi, így egyszerre élvezhető a jobb hangminőség és észlelhetők a környezti tényezők.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az új fülhallgató dizájn is a komfortos viseletet segíti, ehhez az érdekes geometriai esztétikához a zongorából merített ihletet a mérnöki gárda, innen örökölte meg a szögletes szárat és a kerek fejet. A prémium anyagokkal kialakított FreeBuds Pro képes akár 30 órás üzemidőre is.

Intelligens kezelés egyszerű gesztusokkal

A Freebuds Pro fülhallgatóinak szárain elhelyezkedő érzékelők segítenek a vezérlésben. Elég összecsípni a szárat két ujjal a zajcsökkkentés vezérléséhez. De elég lehet a zene elindításához, leállításához. Vagy akár a hangerő vezérléséhez. Az AI Life alkalmazásban található a gesztusokhoz oktatóanyag, amely segít megérteni és megtanulni azokat, illetve egyes gesztusok személyre is szabhatók.

Ami határozottan megkülönbözteti a Huawei FreeBuds Prót más termékektől, az az Intelligens dinamikus ANC. Az innovatív funkcióval a fülhallgató működési módját folyamatosan az aktuális helyzethez igazítja, ezzel segítve a felhasználónak a legmegfelelőbb hallási élmény elérését.

Élvezd a kiváló hangminőséget bármilyen eszközön

A Huawei innovatív technológiája a legkényelmesebb hallgatási élményt nyújta bármikor, bárhol. Nem csak Huawei okostelefonon. A FreeBuds Pro csatlakoztatható iPhone-hoz és iPadhez, más gyártó androidos okostelefonjához, tabletjéhez, de együttműködik MacOS és Windows rendszerű számítógépekkel, okosórákkal egyaránt.

Nem csak a FreeBuds Pro, hanem a FreeBuds 3 és a FreeBuds 3i is kompatibilis a többi gyártó megoldásával, iOS-szel, Androiddal, Windows-zal és MacOS-szel.

Még több élmény kell?

A Freebuds Pro headset személyre szabásához töltsd le az AI Life alkalmazást.

Android felhasználóként ezt könnyedén és biztonságosan letöltheted az AppGallery-ből.  Vagy elég csak a headset dobozán található QR kódot letölteni. Az iOS-es AI Life alkalmazás jelenleg még fejlesztés alatt van. De nem kell aggódni, a FreeBuds Pro összes főbb funkciója elérhető alkalmazás nélkül is iPhone-on.

Az Intelligens dinamikus zajcsökkentéssel, a 3 dinamikus üzemmóddal, az “Éberség” móddal, a vezérléshez használható gesztusokkal és a kiváló hangzásával a FreeBuds Pro igazi csúcsmodell a TWS headsetek piacán, akár Androidon, akár iOS-en.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával