Hírek

32 MP-s szelfi kamera lehet a Huawei Nova 4e előlapján

A Huawei hamarosan bejelentheti a Nova 4e modellt, erre utal az a teaser videó, amit a Weibo-ra töltöttek a gyártótól.

Bár a Nova széria itthon nem igazán kap helyet a portfólióban, a Nova 4e számunkra is érdekes lehet, csak nem ezen a néven. Tavaly a Huawei bemutatta a Nova 3e modellt (ez volt az első notch-os telefonja), majd közel ugyan az a készülék jelent meg az európai piacon Huawei P20 Lite néven. Ha a Huawei tehát hasonlóan jár el, mint tavaly, akkor a Nova 4e elképzelhető, hogy Huawei P30 Lite néven hazánkban is befuthat.

32 MP-s szelfi kamera lehet a Huawei Nova 4e előlapján

A teaserről sok minden nem derült ki egyébként, csak a szelfi kamera, de már ez is elég érdekes. Azt láthatjuk, hogy a kamera középen lesz a kijelző felett, valószínűleg egy kameraszigeten, hasonlóan, mint a P20 Lite esetében. A Weibo-n megjelenő képen látható az is, hogy a kamera 32 megapixeles lesz, azaz ez lehet az eddigi legnagyobb felbontású szelfi kamera a Huawei telefonok esetében.

Hogy miért kell 32 megapixeles szelfi kamera? Egyrészt nagyon sokan készítenek szelfit, Magyarországon is, ezt kutatás bizonyította már. Mellette pedig ez szolgálja ki az arcfelismerés funkciót is, amely szintén hasznos. Hogy mennyire teljesíthet jól a készülék előlapi kamerája, azt majd a bemutatót követően láthatjuk.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei március 26-án fogja bejelenteni a Huawei P30 szériát, remélhetőleg ekkor már az esetleges Huawei P30 Lite-ról is többet tudhatunk.

Forrás
Gizchina

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával