Hírek

Június 2-án jön a HarmonyOS és több termék bemutatója

Június elején jön a HarmonyOS és több új termék hivatalos bemutatója, amely ráadásul nemzetközi lesz, azaz nem csak a kínai piacnak szól.

Június 2-án jön a HarmonyOS és több termék bemutatója

A Huawei több felületén is bejelentette a június 2-i dátumot, amely napon közép-európai idő szerint 14:00-kor kezdi meg a HUAWEI HarmonyOS & New Products Launch keynote-ját.

Korábban a HarmonyOS 1.0 csak tévékre volt elérhető, a tavaly bejelentett HarmonyOS 2.0 ezt kiterjesztette okostelefonra, tabletre, iOT eszközökre és számos más termékkategóriára. A bejelentése óta is folyt a fejlesztése, az idei évben előbb zárt, majd nyílt béta tesztekkel, amely a kínai felhasználóknak volt elérhető.

A júniusi eseményen a kiadásra kész HarmonyOS mellett új termékek is megjelenhetnek, egyelőre nem tudni, hogy pontosan melyek. Kínában számos új terméket bejelentett már a Huawei, pl. a MateView és MateView GT monitort, a Matebook D16 2021 notebookot, de azért van még új termék, amire várhatunk.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A tippek alapján a legvalószínűbb a MatePad Pro utódja és a Watch órasorozat következő tagjának a debütálása, azonban egyelőre a Huawei P50 szériával kapcsolatban is nagy a csend.

A bemutató eseményen talán több információt megtudunk a  HarmonyOS elérhetőségéről Európában. A legvalószínűbb, hogy a rendszer Kínában debütál június elején, a nemzetközi piacokon pedig először csak béta teszteket kínál a vállalat, míg a piackész bevezetés talán az év második felében történhet meg leghamarabb.

Így fut a HarmonyOS a MatePad Pro tableten

Egészen jól együttműködnek majd a HarmonyOS eszközök

HarmonyOS alatt is működhetnek a Google appok és a GMS

Xiaomin is futhat a HarmonyOS 2.0

Kevesebb memóriát és tárhelyet fogyasztana a HarmonyOS

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával