Funkciók

Sötét módot kapnak a Huawei telefonok

Az Android 10 és EMUI 10 rendszerrel már nem csak az OLED kijelzős modellek kiváltsága a sötét mód, azt a hagyományos IPS és LCD kijelzős modellek is megkapják.

Így kapcsold be a sötét módot a Huawei telefonodon

A novemberben elindított EMUI 10 frissítéssel számos olyan modellre vált elérhetővé a sötét mód, amelyre korábban nem. Amíg az OLED kijelzős modellek korábban is tudták ezt a lehetőséget, addig a Huawei Mate 20, a Nova 5T, a P30 Lite, a Mate 20 Lite és a P smart 2019 számára az Android 10-zel válik elérhetővé ez a funkció.

Az EMUI 10 sötét módja nem egyszerűen megcseréli a sötét és világos felületi elemeket, hanem különböző skálán állítja a betűk, gombok, különböző elemek színét annak érdekében, hogy megfelelő legyen a kontraszt és jobb élményt nyújtson a használójának.

Így kapcsold be a sötét módot a Huawei telefonodon

EMUI 10 új sötét mód

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A rendszerszintű sötét móddal egyes alkalmazások is automatikusan sötétre váltanak , ilyen például a Google Discover, a Gmail, az Instagram, de a Huawei Böngészőben még a weboldalak is felveszik ezt a beállítás, így akkor is sötét módban élvezhető a böngészés, ha az adott oldalon nincs ilyen funkció.

Mikor kap Android 10-et és EMUI 10-et a telefonom?

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával