Hírek

Élet a HMS-sel: Huawei Mate 30 Pro kicsomagolás

A Huawei Mate 30 Pro az első okostelefon a gyártó kínálatában, amely a Huawei Mobile Services ökoszisztémával érkezik meg hazánkba.

Élet a HMS-sel: Huawei Mate 30 Pro kicsomagolás

Számos tévhit kering a GMS (Google Mobile Services) nélküli telefon használhatóságát illetően, ezért is indítok egy sorozatot Élet a HMS-sel néven, hogy bemutassam, mit kapunk a Mate 30 Pro telefonon, hogyan használható ki minden funkció a HMS segítségével, milyen extrákat tud adni, illetve persze kitérek majd arra is, hogy mi az, amelyet egyelőre mellőzni kell a mindennapok során.

A Huawei Mate 30 Pro már elérhető Magyarországon, javaslom, hogy akinek lehetősége van, az látogasson el személyesen a budapesti Huawei üzletek egyikébe, fogja kezébe és próbálja ki a készüléket.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Magyarországon a Galaktikus ezüst színű, 8 GB RAM-mal és 256 GB háttértárral ellátott Huawei Mate 30 Pro került piacra, 345 ezer forintos áron. A dobozban 40 wattos SuperCharge töltőadapter, adatkábel, vezetékes USB-C headset, SIM tálca kiemelő tű és egy PC Case hátlapvédő műanyag tok található meg az okostelefon mellett.

Próbáld ki a Huawei Mate 30 Pro telefont!

Élet a HMS-sel részek:

Az Élet a HMS-sel sorozat hamarosan további cikkekkel frissül.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával