Hírek

Ilyen élőben a Huawei Mate 20 X 5G okostelefon

Az 5G Malaysia Showcase-en volt látható először publikusan a Huawei Mate 20 X 5G okostelefon, amely specifikációjára is fény derült.

Ilyen élőben a Huawei Mate 20 X 5G okostelefon

A barcelonai MWC 2019-en bejelentette a Huawei a Mate 20 X 5G kiadását, azonban akkor még nem mutatta meg a készüléket a nagyvilág számára. Most a malajziai eseményen Richard Yu-val közösen az ország miniszterelnöke lebonyolította az első 5G videóhívást egy Huawei Mate X és egy Mate 20 X 5G okostelefon között, mellette pedig kiállításra kerültek az új 5G-s okostelefonok is.

Az egyik helyi blogger számolt be az eseményről, ahol sikerült levideóznia és lencsevégre is kapnia a Mate 20 X 5G-t élőben is.

Az eredeti Mate 20 X-hez képest az 5G-s kiadás két ponton tér el jelentősen. Az egyik az természetesen az, hogy a Balong 5000 chipnek köszönhetően a készülék támogatja az 5G hálózatokat, a másik pedig az, hogy 5000 mAh helyett kisebb, 4200 mAh kapacitású akkumulátor került a készülékházba. A Mate 20 X 5G 7,2”-os FullHD+ AMOLED kijelzőt, Kirin 980 SoC-t, 8 GB RAM-ot, 256 GB háttértárat, 40 wattos SuperCharge-ot, grafén és folyadék hűtést, illetve a 40 magepixeles Leica Tripla kamerarendszert kapta meg.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Forrás
zinggadget.com

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával