Hírek

Huawei: 100 millió leszállított telefon 9 hónap alatt

A Huawei az év első 9 hónapjában 100 millió okostelefont szállított le.

Yu Chengdong, a Huawei fogyasztói üzletágának vezérigazgatója beszélt arról, hogy januártól szeptemberig 100 millió darab készüléket gyártottak le és szállítottak ki. Ez a mennyiséget nézve 19%-os növekedés a 2016-os év első három hónapjához képest, míg az árbevétel még nagyobb arányban, 30%-kal növekedett.

Kocsi Judit sport mentáltréning

A Huawei 19%-kal növelte a márkaboltjait is, összesen már 42 300 egység található világszerte.

A vezérigazgató elmondta, hogy 10 ezer ember dolgozik szerte a világon a kutatási és fejlesztési részlegen azért, hogy még jobb felsőkategóriás készülékeket tudjanak készíteni és ezzel megnyerni a vásárlókat és magasabb profitot termeljenek. A Huawei számára továbbra is elsőszámú szegmens a felső- és középkategória az okostelefonok piacán, ezzel tud a vállalat tovább nőni és növelni a márkáról kialakult pozitív képet is.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

2016-ban október 14-re lett meg a 100 millió leszállított okostelefon (a hivatalos kommunikáció szerint). Ekkor végül 140 millióval zárta az évet a Huawei. A 2017-es jobb eredményt segítheti az, hogy a Mate-széria csúcsmodellje is hetekkel hamarabb kerül piacra a legtöbb régióban, mint egy éve, így a karácsonyi szezont jobban megnyomhatja a vállalat.

Huawei Mate 10 Pro magyaroszági ár és megjelenés

Huawei Mate 10 Lite magyarországi ár és megjelenés

Forrás: ChinaDaily

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával